Samsonite DUFFLE WHEELS 79

215.00

Direct bestellen

Paradiver Light onderging miet alleen een esthetische make-over, maar is nu ook praktischer dankzij de nieuwe en geoptimalliseerde details. Deze succesvolle collectie is lichter dan ooit tevoren en heeft een frisse nieuwe look, die trouw is gebleven aan het iconische origineel, in een sportief kleurenpalet.

Weerbestendig: duurzaam 600 x 600 denier polyester met polyurethaan-coating.

Teflon textielbescherming op de kleur Jeans Blue water- en vuil afstotend.

Geoptimaliseerde modellen en formaten inclusief een cabin Upright 55.

Alle rugzakken hebben een geïntegreerde flessenhouder, een comfortabel gewatteerd rugpaneel met ritsvak en ergonomische schouderriemen met borstriemen.

Een winnende combinatie voor reizigers die altijd in stijl reizen en hun zinnen hebben gezet op een sportieve, moderne look. De kleuren zwart en wit met opvallende rode details passen perfect bij de collectie Neopulse in mat zwart en wit.
Eigenschap Waarde
Kleur 06 yellow_1924
Ean 5414847670947
Merk Samsonite
Serie PARADIVER LIGHT

Online Samsonite tassen en/of koffers bestellen gaat makkelijk in onze webshop Tassen & Koffers. Alle Samsonite artikelen in onze online tassenwinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Naast een Samsonite DUFFLE WHEELS 79 kan elke tassenliefhebber in onze webshop terecht om tassen en koffers te kopen. We hebben ook vaak een Samsonite aanbieding. Bezoek regelmatig onze tassen en koffers website om op de hoogte te blijven van de leukste deals.