Samsonite SPINNER 75

245.00

Direct bestellen

De S'Cure DLX is deluxe versie van de lichtste polypropyleencollectie S’Cure. Uiterst licht dankzij het gebruik van het FlowliteTM-materiaal van Samsonite, waardoor dunnere maar wel even sterke schalen kunnen worden gemaakt. Deze nieuwe collectie is een luxeversie in warme traditionele kleuren en met een stijlvolle buitenkant, afwerking van chroom rond de sloten, soft touch-trekstang en zoveel meer. Naast de stijlvolle look heeft S’Cure DLX een volledig uitgerust interieur. Bovendien is dit onze eerste gevoerde polypropyleencollectie. Deze collectie wordt gemaakt in Europa (Belgie).

- Gemaakt van Flowlite, een revolutionaire nieuwe mix van polypropyleen.
- Driepuntssluiting om de koffer gemakkelijk te vergrendelen en alle bagagestukken te beschermen.
- TSA-slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten.
- Dichting om vochtinsijpeling te verminderen.
- Binnenkant volledig naar keuze: Bovenkant: volledig gevoerd, tussenschot met rits en verlaagde gekruiste inpakriemen. Onderkant: twee zijzakken, verwijderbare zak voor vochtige bagage en grote verwijderbare zak voor wasgoed, die ook nog eens dienst doet als extra tussenschot.
- Bij elkaar passende kleuren en details van chroom aan de buitenkant.
Eigenschap Waarde
Kleur 01 midnight blue_1549
Ean 5414847354779
Merk Samsonite
Serie S'CURE DLX

Online Samsonite tassen en/of koffers bestellen gaat makkelijk in onze webshop Tassen & Koffers. Alle Samsonite artikelen in onze online tassenwinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Naast een Samsonite SPINNER 75 kan elke tassenliefhebber in onze webshop terecht om tassen en koffers te kopen. We hebben ook vaak een Samsonite aanbieding. Bezoek regelmatig onze tassen en koffers website om op de hoogte te blijven van de leukste deals.