Samsonite SPINNER 75

199.00

Direct bestellen

S'Cure, ontdek onze voorlopig lichtste polypropyleencollectie. Dankzij Flowlite, een nieuw en lichtgewicht polypropyleenmateriaal, brengt Samsonite opnieuw een revolutionaire verandering teweeg in het polypropyleensegment met driepuntssluiting. Dit materiaal maakt zeer dunne injecties in de mal mogelijk, terwijl de schaal stevig blijft en een optimale bescherming biedt aan de spullen in de koffer. Deze klassieke collectie wordt vervaardigd in Europa (Belgie).

- Vervaardigd uit Flowlite, een revolutionaire nieuwe polypropyleenmix.
- Driepuntssluiting om de koffer ook onderweg gemakkelijk te vergrendelen.
- TSA-slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten.
- Een speciale dichting om vochtinsijpeling te vermijden.
- Trekstang die op verschillende hoogtes geblokkeerd kan worden en aluminium stuurstang voor extra lichtheid.
- De onderkant heeft verlaagde inpakriemen en de bovenkant een tussenschot met rits, om de koffer gemakkelijk en georganiseerd te pakken.
Eigenschap Waarde
Kleur 26 pineapple yellow-c blue_6351
Ean 5414847784484
Merk Samsonite
Serie S'CURE

Online Samsonite tassen en/of koffers bestellen gaat makkelijk in onze webshop Tassen & Koffers. Alle Samsonite artikelen in onze online tassenwinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Naast een Samsonite SPINNER 75 kan elke tassenliefhebber in onze webshop terecht om tassen en koffers te kopen. We hebben ook vaak een Samsonite aanbieding. Bezoek regelmatig onze tassen en koffers website om op de hoogte te blijven van de leukste deals.